2023-05-06 Dragonders Tocht Scherpenheuvel

Bijna dag op dag was het juist een jaar geleden dat de Dragonders deze uitstap naar Scherpenheuvel hebben georganiseerd. Net zoals vorig jaar was het weer een ongelooflijk geweldige dag, met prachtig weer.

Al bij het aankomen aan de startplaats werden onze zintuigen geprikkeld. De geur van gebakken spek en ei kwam ons al tegemoet om te zeggen “Welkom, Dragonders, en geniet er van”.

Voor de wandeling, tijdens de wandeling en na de wandeling hebben we ongelooflijk veel met elkaar gebabbeld. Mensen die elkaar nog niet goed kenden hebben nu nauwere banden aangesmeed. Nieuwe leden werden met open armen ontvangen en opgenomen in de groep, zoals familie.

De foto’s (in willekeurige volgorde) zeggen genoeg…

Foto’s gemaakt door Pino Barilla

 

Foto’s gemaakt door Ronny Louis & Nivia Freitas