2022-06-11 Helpers verwendag – Ledenfeest

Vandaag, op 11 juni 2022, hadden de Dragonders hun helpers verwend tot in de puntjes. ’s morgens vroeg om 9u45 mochten we instappen in de boot en om 10u stipt vaarden we af. Bij het instappen mochten we kiezen tussen een glaasje fruitsap of een cocktail, en jullie webmaster heeft echt genoten van deze cocktail. Gekend als een Louis’ke kwamen we wel op tijd aan, maar natuurlijk wel weer als laatsten. Hierdoor hadden we geen tafel meer vrij, maar hebben ze snel ad-hoc vlug een tafel bijgezet voor ons achteraan. Alleen, achteraf bleek dat dit dus eigenlijk juist vooraan was, waardoor wij de hele tijd heerlijk fris hebben gezeten aan een grote tafel voor 4. We zaten werkelijk als koningen aan tafel.

Na twee korte, maar bijzonder grappige toespraken, zijn we dan ook vertrokken voor een rit van 4u… Helemaal tot in Beringen en terug.

Eenmaal vertrokken kwam het boordpersoneel rond om te vragen wat we wilden drinken… Het begin van echt wel enorm veel mogelijkheden om vanalles te proberen. Vooral de witte wijn werd blijkbaar enorm geapprecieerd door de aanwezigen.

Tafel per tafel werden we uitgenodigd om ons bord te vullen met allerlei lekkernijen die aangeboden werden als ontbijt. Deel hiervan was zelfs “Engels ontbijt”… Warme worst, spek, bonen met bokworst… hmmmmmm!

Na het eten gingen de mensen boven een luchtje happen en een natje benuttigen. Het was echt zo heerlijk daarboven dat ze moeite moesten doen om ons terug naar beneden te krijgen na verloop van tijd omdat er nu ook nog eens warm eten werd geserveerd. Zelf heb ik enorm genoten van een overheerlijke puree met vidée. De dames aan onze tafel (de beste tafel van de hele boot, had ik dit al gezegd? 🙂 ) hadden vis genomen, met kreeftensaus en … Nog iets, weet niet meer wat. Effect van te veel witte wijn die ondertussen al was binnengedrongen in mijn lichaam.

Net zoals een jojo-zijn we daarna weer van beneden naar boven gegaan en hebben foto’s a volonté getrokken. Bij het opladen van mijn foto’s kwam ik aan een monsterachtige 457 foto’s… Bijna terug aangekomen werden we opnieuw verwittigd dat er dit keer taart en koffie gereed stond op de tafels. Omdat ik wist dat we na het aanmeren nog een uurtje zouden blijven, heb ik even gewacht en ben daarna ook naar onder gegaan om nog wat taart te eten en nog wat fris te drinken, wat we weer opnieuw bovendeks hebben opgedronken.

Ik denk niet dat er 1 wandelaar op de boot zat die met honger naar huis is gegaan. Dit alles was volledig gratis voor onze helpers … Als dat geen motivatie is om ook een helper te worden, dan weet ik het niet.

Aan iedereen die zich geroepen voelt om tijdens de wandelingen van de Dragonders (dus niet alle wandelingen van de federatie) een gewaardeerde meerwaarde te zijn, praat even met eender wie van het bestuur… Wij verwelkomen jullie met open armen.

Foto's van Ronny Louis

Foto's van Patrick Louis

Foto's van Pino Barilla

1 gedachte over “2022-06-11 Helpers verwendag – Ledenfeest”

  1. Louis Patrick

    Schitterend idee jongens en meisjes… Dank jullie wel voor deze zeer leuke dag 👌🙏🙏🙏

    Groetjes,
    Sally en Patrick

Reacties zijn gesloten.